“Neem contact op!”

Neem contact op en krijg je hoop, dromen en energie weer terug!

Heb je mijn website bekeken en spreekt het je aan? Je kan via deze pagina of per mail vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik kijk uit naar je bericht.

Laat hier je bericht achter
Ik heb een paar vragen voor je zodat ik je zo goed mogelijk kan helpen. Fijn als je deze vragen in wilt vullen, bedankt alvast!

3 + 6 =

"Weer succesvol mijn baan vervullen"

Ik was al een jaar aan het tobben met een burn-out en mijn klachten verergerden alleen maar. Ik startte onder druk van de bedrijfsarts en mijn werkgever al een paar keer met reïntegreren, maar helaas tevergeefs. Mij klachten verergden alleen maar. Ik kwam daarna bij Carolien terecht en ik had geen betere coach kunnen hebben. Carolien hield mij gelukkig altijd voor ogen dat ik echt weer zou herstellen en mijn eigen verantwoordelijke baan weer succesvol zou kunnen vervullen. En inderdaad, dat is gelukt! Daar ben ik heel blij mee, want ik heb er op mijn werk echt voor moeten strijden vanwege het ongeloof in mijn herstel.

– A.V., klinisch patholoog, Gelre Ziekenhuizen

"Mijn normale leven weer oppakken"

Ik kon mijn normale leven weer oppakken. Carolien heeft de pijn weg kunnen halen waardoor ik weer vol energie kwam te zitten, weer kon paardrijden en mijn normale leven weer kon oppakken.

– Elly Albers, Office-, Event- en Projectmanager (zelfstandig)

"Reïntegreren in mijn eigen functie"

Ik kon gewoon weer reïntegreren in mijn eigen functie waar ik veel relaxter werkte dan ooit. Nu jaren later ben ik via het high potential programma al aardig wat treden opgeklommen bij de multinational waar ik werk.

– Marketing Manager, Multinational

"Ik accepteerde mijn burn-out niet"

In het begin had ik er enorme moeite mee om te accepteren dat ik een burn-out had. Dat kon toch niet? Ik had altijd zoveel energie gehad, was succesvol CFO en werkte als expat voor een multinational. Ik ben er nu wel achter dat een burn-out echt een serieuze aandoening is en dat ik er serieus mee aan de slag moest.

– CFO Multinational, expat

"Het vertrouwen dat het goed komt"

Carolien gaf mij het vertrouwen dat het goed komt. Carolien liet constant blijken dat het goed gaat komen. In het begin geloofde ik daar niets van, maar toch sla je het wel ergens op. En het is gelukkig ook echt goed gekomen!

– Kim Kieft, Advocaat