Het heft in eigen handen!

Je persoonlijke eigenschappen zijn voor een groot deel de aard van het beestje. Maar voor een ander deel worden ze bepaald door je ervaringen en vaardigheden in de loop van je leven. Hierdoor kan je zelf veel doen om je draagkracht te verbeteren en beter met stress om te kunnen gaan. Je kan bijvoorbeeld je assertiviteit verbeteren, je interpretatie van situaties veranderen en de eisen die je aan jezelf stelt realistischer maken.

 

Daarnaast kan een gezondere levensstijl verbetering brengen. Zoals gezonder eten, minder koffie en alcohol nuttigen, meer bewegen en meer ontspannen, je werk beter organiseren en minder werk aannemen.

 

Geef je leven een impuls

De vraag bij stress- en burn-out begeleiding valt veelal voor een groot deel samen met loopbaanvragen. Je wilt bijvoorbeeld je de oorzaken van stress aanpakken of zelf proberen te veranderen. Daarnaast kan je de situatie op je werk leren accepteren of je zoekt een andere baan.

 

Loopbaanadvisering en stress-reductie hand in hand!

In mijn loopbaanbegeleiding gaan privé en professioneel samen. Dit is nodig om stress goed aan te kunnen pakken.

 

Ik ben gespecialiseerd in omgaan met stress en burn-out en biedt altijd maatwerk. Als je stressklachten hebt, werk je met principes uit de mindfulness en yoga. Je leert meer af te gaan op je eigen gevoel en intuïtie en minder vanuit het ‘denken’. Je leert ontspannen en rust te nemen en leert je eigen lichaam beter te voelen. Je leert zelf weer aan zet te zijn en minder af te gaan op verwachtingen van anderen. Meer informatie lees je bij Loopbaancoaching. Je kunt uiteraard ook direct contact opnemen.