Geen testjes, maar persoonlijke coaching afgestemd op wie jij bent

Zakelijk en privé zijn met elkaar zijn verweven om bevlogen te kunnen werken. Bij de coaching sta je stil bij wie je werkelijk bent en hoe dit van invloed is op jouw toekomst. Je komt ‘uit je hoofd’ en gaat naar je hart en je buik, waar je werkelijk alles ‘weet’. Je ontdekt je inspirerende loopbaanvisie: je volgende functie of hoe je meer uit je huidige baan haalt.

Met beide handen aan je eigen stuur 

De gesprekken zijn diepgaand en intiem, met een holische werkwijze. Over wat je écht bezighoudt, pijn doet en gelukkig maakt. Samen gaan we op zoek naar jouw antwoorden; je neemt je eigen beslissingen. Zo vind je de weg naar werk en een leven dat past bij wie je werkelijk bent, zinvol voor je is én je energie geeft.

Wat levert loopbaancoaching je op?

Iedereen heeft een eigen leerdoel; het traject is immers geheel afgestemd op jouw vraag. Wat het voor je oplevert, hangt dus af van jouw leervraag en doel. Voorbeelden van wat loopbaanbegeleiding je oplevert zijn:

  • Plezier in je werk, gemotiveerd zijn en beter presteren

  • Werk doen dat bij je past en waar je energie van krijgt

  • Zorgen voor je eigen ontwikkeling zodat je aantrekkelijk blijft voor de arbeidsmarkt

  • Vergroten van je zelfsturende kracht; het ‘overkomt’ je niet meer; jij stuurt

  • Meer zingeving vinden in je leven en je werk; betere balans privé/werk

  • Je persoonlijke stappenplan om gewenste veranderingen/ontwikkelingen te realiseren

  • Geloof in je eigen kunnen en keuzes, meer vertrouwen op je intuïtie en gevoel

  • Je minder aantrekken van anderen en wat zij van jou verwachten

  • Beter om kunnen gaan met voor jou ‘moeilijke’ mensen

  • Minder ziek zijn en beter om kunnen gaan met stress

Sollicitatiebegeleiding
Solliciteren is ook voor hogeropgeleiden hard werken.

Samen doorlopen we de fijne kneepjes van de ‘jobmarketing’: een resultaatgerichte aanpak waarmee je proactief de organisaties benadert waar jij wilt werken.

Solliciteren doe je niet zomaar. Het is een vak apart.

Stuur jij open sollicitaties, reageer je op vacatures in de krant of bekijk je banensites? Dat werkte vroeger, maar nu niet meer. Nu wordt 70% van de banen ‘via-via’ gevonden door te netwerken: praten met mensen die dat werk nú doen. Daarnaast is actief deelnemen aan sociale media tegenwoordig een must. Bij mij leer je de baan te krijgen die jij zoekt.

Jong geleerd, oud gedaan!

Long-life employment maakt plaats voor ‘employability’: je stuurt zélf je werkleven en je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je de juiste ervaring, vakkennis en opleiding bezit. De arbeidsmarkt flexibiliseert, waardoor óók jij waarschijnlijk vaker zult moeten solliciteren. Wat je nu bij mij leert, kan je dus voor toekomstige sollicitaties weer gebruiken. Het is een investering voor nu én later.

Arbeidsmarkt

Solliciteren werkt alleen als je ‘arbeidsmarktklaar’ bent. Je straalt dan met een twinkeling in je ogen uit dat je de klus kunt en dat je het werk heel graag wilt klaren.

Zo ben je er klaar voor om succesvol te solliciteren:

Maak een vrijblijvende afspraak