Ik ben open, eerlijk en loyaal. Als coach ben ik vrij direct, betrokken en pragmatisch ingesteld. Houd van creativiteit en vernieuwing, ben gevoelig en kan me goed inleven in anderen. Daarnaast vind ik het fijn om echt contact met mensen te maken, vanuit mijn hart aanwezig te zijn. Ik ga op mijn intuïtie af zodat ik jou optimaal kan begeleiden.

Ik ben aan de ene kant een nuchter en analytisch persoon. Aan de andere kant coach ik ook met een ‘vleugje oosterse wijsheid’, zoals bijvoorbeeld mindfulness, yoga, ademhaling, energetische methoden, lichaamsbewustzijn en lichaamspsychologie.

Tevens kan je in de coaching spelvormen, visualisaties, spreuken of  tekenen tegenkomen. Ik ga uit van het holistische model wat inhoudt dat lichaam, gedachten en emoties onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Ik weet als geen ander hoe het is om een zware burn-out te hebben, totaal fysiek en geestelijk uitgeput te zijn en cognitief tot niets in staat. Niet meer kunnen werken, denken en voor je gezin zorgen. Ik ben zover doorgegaan tot dat ik in een rolstoel zat. Je kunt je voorstellen dat daardoor het opkrabbelen zeker niet vanzelf ging.

Na een vergeefse zoektocht langs bedrijfsartsen, huisarts en psychologen ben ik erachter gekomen dat de angel niet psychisch is, maar fysieke uitputting. En ga daar maar eens aan staan als iemand met een sterke analytische geest die geregeerd wordt door haar steeds méér en beter willende drive!

Het lijkt een open deur. Maar het heeft best wat voeten in de aarde gehad voordat het echt tot me doordrong dat ik veel vanuit mijn verstand, mijn hoofd deed. Dat wilde ik niet meer. Ik wilde meer op gevoel leven, meer doen wat bij mij past en waar ik gelukkig van wordt. Door me eerst te richten op mijn ‘overtrainde’ lichaam en dit fysiek te laten herstellen, kon ik me daarna richten op mijn geest en gedrag.

Sindsdien haal ik enorm veel plezier en energie uit het begeleiden van mensen op het gebied van burn-out, stress, loopbaan en trauma. Mijn doel is om bij elk coachgesprek vanuit een warm hart mensen naar huis te laten gaan met een nieuwe stap, die hun leven mooier en relaxter maakt!

Maak een vrijblijvende afspraak