Ik ben open, eerlijk en loyaal. Als coach ben ik vrij direct, betrokken en pragmatisch ingesteld. Houd van creativiteit en vernieuwing, ben gevoelig en kan me goed inleven in anderen. Daarnaast vind ik het fijn om echt contact met mensen te maken, vanuit mijn hart aanwezig te zijn. Ik ga op mijn intuïtie af zodat ik jou optimaal kan begeleiden.

Ik ben aan de ene kant een nuchter en analytisch persoon. Aan de andere kant coach ik ook met een ‘vleugje oosterse wijsheid’, zoals mindfulness, yoga en lichaamsbewustzijn. Of ik gebruik bijvoorbeeld spelvormen, visualisaties, spreuken of laat je tekenen. Ik ga uit van het holistiche model waarbij lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Deze methoden komen bij alle coaching goed van pas, en zijn in mijn optiek cruciaal bij stressreductie of bij mensen met een burn-out.

Ik ben een gediplomeerde loopbaanadviseur. Ook volgde ik een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde opleiding voor het diagnosticeren en behandelen van een burn-out of chronische stress. Ik ben St!R gecertificeerd, Erkend Coach, gecertificeerd coach voor psychologie van het lichaam en gecertificeerd CSR-coach voor burn-out en chronische stress. Daarnaast blijf ik me voortdurend bijscholen om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden en uit te breiden.

Ik ben afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam voor het Doctoraal Organisatie en – Beleidskunde. Mijn werkervaring bestaat uit het initiëren, plannen en implementeren van veranderingen in organisaties, leiding geven en marketing. Deze ervaring heb ik opgedaan in verschillende functies en branches.

Uiteindelijk kwam ik in een burn-out terecht. Ik weet daardoor als geen ander hoe het is om een zware burn-out te hebben, totaal fysiek en geestelijk uitgeput te zijn en cognitief tot niets in staat. Niet meer kunnen werken, denken en voor je gezin zorgen. Ik ben zover doorgegaan tot dat ik in een rolstoel zat. Je kunt je voorstellen dat daardoor het opkrabbelen zeker niet vanzelf ging. Na een vergeefse zoektocht langs bedrijfsartsen, huisarts en psychologen ben ik erachter gekomen dat de angel niet psychisch is, maar fysieke uitputting. En ga daar maar eens aan staan als iemand met een sterke analytische geest die geregeerd wordt door haar steeds méér en beter willende drive!

Het lijkt een open deur. Maar het heeft best wat voeten in de aarde gehad voordat het echt tot me doordrong dat ik veel vanuit mijn verstand, mijn hoofd deed. Dat wilde ik niet meer. Ik wilde meer op gevoel leven, meer doen wat bij mij past en waar ik gelukkig van wordt. Door me eerst te richten op mijn ‘overtrainde’ lichaam en dit fysiek te laten herstellen, kon ik me daarna richten op mijn geest en gedrag. Sindsdien haal ik enorm veel plezier en energie uit het begeleiden van mensen op het gebied van loopbaan, stress en burn-out. Mijn doel is om bij elk coachgesprek vanuit een warm hart mensen naar huis te laten gaan met een nieuwe stap, die hun leven mooier en relaxter maakt!

Wellicht wil je de begeleiding geheim houden. Je bent bijvoorbeeld bang voor ontslag of andere problemen. Je coaching wordt vertrouwelijk behandeld en blijft binnen de vier muren van de praktijkruimte.

Als je in overleg met je werkgever een traject volgt, wil deze vaak op de hoogte blijven van de voortgang. Je werkgever ontvangt alleen informatie over het traject, nadat jij dat expliciet hebt goedgekeurd. Je werkgever ontvangt dan alléén informatie over de voortgang van het traject, nóóit over de inhoud. De inhoud blijft altijd strikt vertrouwelijk, zodat je privacy optimaal is gewaarborgd.

Maak een vrijblijvende afspraak